thundercat.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

S100 Totaalreiniger

E-mailadres Afdrukken

ImageS100 totaal reiniger is een handig goedje dat vooral bij motorrijders met een poetsfobie erg in de smaak zal vallen. Dit komt voornamelijk omdat er geen poetsen aan te pas komt.

Je spuit je hele motor onder de S100 en wacht 30 minuten (de handleiding stelt 10 minuten, maar dat is onvoldoende als je motor echt vies is). Het schoonmaak middel is een soort gel die daardoor lekker aan je motor blijft plakken en dus mooi een half uurtje kan inwerken. Na een half uurtje spuit je de S100 en al het vuil van je motor af met de tuinslang en ziet je motor er meteen een stuk beter uit.

Ik moet wel zeggen dat S100 niet heel erg goed reinigt. Je motor zal niet zo schoon zijn als wanneer je elk oppervlak met een sopje of speciaal schoonmaak middel afneemt, echter voor motorrijders met weinig tijd of een poetsfobie zal dit weinig uitmaken, want zolang je niet op zoek gaat naar vuil ziet je motor er fris en schoon uit. S100 is ook goed te gebruiken om aangekoekt kettingvet of straat smeer te verwijderen. Spuit een beetje S100 op een doekje en het vet verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Voor de echte posers is S100 helaas niet aan te raden omdat het niet grondig genoeg schoon maakt om bijvoorbeeld later je motor goed in de wax te zetten. Voor de echte rijders waarvoor schoonmaken en poetsen vervelende bijzaken van het motorrijden zijn, is S100 totaal reiniger een geschenk uit de hemel.

S100 is verkrijgbaar bij de meeste motorzaken in bovenstaande verpakking, met sponsje en gratis busje S100 kettingspray van 50ml.