thundercat.nl

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Belgom Alu

E-mailadres Afdrukken
ImageIedereen kent het wel. Je hebt heel je motor netjes gepoetst maar de metalen delen blijven dof en lelijk. Om daar wat aan te doen kun je de metalen delen poetsen met Belgom Alu. Belgom Alu is een speciaal product voor het reinigen, polijsten, beschermen en glanzend maken van aluminium, koper en alle metaallegeringen. Je kunt alle (ongelakte) metalen delen van de Thundercat met Belgom Alu behandelen. Let wel op: gebruik Belgom Alu niet op chromen delen. Dit veroorzaakt veel krassen. Voor chroom kun je beter Belgom Chroom gebruiken.
Belgom Alu kost ongeveer tussen de 12 en 14 euro.

Hoe werkt het?
Voor gebruik het potje met Belgom Alu goed schudden. Doe wat Belgom Alu op een schone doek en wrijf dit in op het te behandelen oppervlak tot het zwart wordt. Vervolgens met een schone, zachte doek uitpoetsen en het ziet er weer als nieuw uit. Regelmatig poetsen zorgt er voor dat het resultaat mooi glanzend blijft.
Om het poetsen te vergemakkelijken kun je bij iedere doe-het-zelf zaak polijstborstels voor de boormachine halen. In plaats van zelf poetsen met een doek doe je de Belgom Alu op de polijstborstel en poetst daarmee.
Het resultaat van poetsen met Belgom Alu zie je hieronder. Links zoals het eruit zag voor het poetsen met Belgom Alu, rechts na het poetsen.

Image

 

 

 

Image